Roger og Shireen West 


 

I tillegg til fast støtte hver måned, har New Life vært med på enkeltaksjoner for utstyr, matutdeling i møte kampanjer og i fengsler, bibelaksjoner og mye mer. Vi har sett titusenvis av mennesker få et nytt liv gjennom møtekampanjer, undervisning seminarer og enkeltmøter med Roger og Shireen West. Vi er så glad for at vi sammen med familien West har fått bli et bønnesvar for tusenvis av mennesker!


Det hele startet ved at vi gjennom et av våre misjonspar fra Norge som bodde i Kenya, ble kjent med våre venner Roger og Shireen. Dette var i Guds plan og timing, da våre misjonærer på dette tidspunkt skulle slutte for å gå over i annet misjonsarbeid. Vi overdro da alt vårt kampanjeutstyr slik som møte-plattform, biler, høyttalere og lysutstyr som vi hadde hatt for egne møtekampanjer i Kenya til Roger og Shireen.

Vår misjon var på dette tidspunkt i en ny utviklingsfase vedrørende evangelisering til de unådde i Afrika, og vi kunne gå rett inn i ferdiglagde gjerninger – som Gud hadde lagt ferdig på forhånd.

Vi er så takknemlige til Herren at vi gjennom disse flotte menneskene og det fantastiske arbeidet som Roger og Shireen og deres familie står i, får være med og forkynne evangeliet til unådde folkeslag og grupper over hele Afrika!

Vår støtte til Roger og Shireen sitt arbeid hver måned, er mulig på grunn av våre partneres støtte! Vi vil anbefale deg å ta del i dette store arbeidet – vi trenger din forbønn og økonomiske støtte!

© 2018 by New Life Mission - Aid.

Phone Norway:

+47 92 80 80 11
Mail Norway:

post@newlife.no

Phone Poland:

+48 570 800 578
Mail Poland:

poczta@newlife.no