top of page

Øst-Europa 


New Life Mission – Aid ble stiftet i 1979 og har siden starten sendt hjelpesendinger med klær, sko, sykehusutstyr, sengetøy, mat m.m. til forskjellige land i Øst-Europa. Gjennom dette har vi fått bety en forskjell for flere tusen fattige familier, og i tillegg har vi også bidratt til stor hjelp og forbedringer på mange lokale sykehus, aldershjem og barnehjem. 

 

Vi startet vårt samarbeid i Polen med Betania Church i Katowice. Videre har kirken Bethlehem i Radomsko gjennom en årrekke vært vår trofaste samarbeidspartner og distribuert hjelpesendingene fra Norge videre til fattige familier, sykehus, institusjoner og organisasjoner både i Polen og flere Østeuropeiske land. 

 

I tillegg har vi de siste årene utviklet et nært samarbeid med den store kirken Sienna Church i Warszawa, samt mange kirker over hele Polen. 

 

I 2019 opprettet våre samarbeidspartnere stiftelsen New Life Mission – Aid Polska, ledet av Monika Brandys. Gjennom denne stiftelsen vil vi kunne bety en forskjell for enda flere mennesker!

 

bottom of page