Erkebiskop Winnie Owiti

New Life startet et samarbeid med Winnie og Silas Owiti i 1989. Sammen var ekteparet ledere for Ebenezer Life Centre, helt frem til Silas døde i januar 2019. Winnie er i dag leder for Ebenezer, og en fantastisk forkynner. Hun er Kenyas første kvinnelige erkebiskop og øverste leder for rundt 2000 små og større menigheter i Øst-Afrika. Hun har også hatt flere viktige nasjonale verv. Men mest av alt er hun omsorgsfulle «Mamma Winnie» for alle de barna som bor eller har bodd på barnehjemmet Ebenezer siden oppstarten.  

 

Les mer om Ebenezer Life Centre her: https://www.ebenezerlifecenter.org/

Turphosa og biskop James Ayuko

Siden tidlig på 1980-tallet har vi samarbeid med dette flotte ekteparet fra Nairobi. Gjennom deres kirke, Conquerors Covenant Saints Church, hvor James er biskop, har vi sammen bygget flere skoler, kirker og et helsesenter, samt delt ut mat til mange tusen familier. 

Heidi Bannice Ayuko

Heidi er datter av Turphosa og James Ayuko, og leder i dag jenteprogrammet «Gold in the slums, diamonds in the dust». Hun er utdannet sosialarbeider, og har et stort hjerte for barn og unge i Kenya.  

Shireen og Roger West

Shireen og Roger West er fra henholdsvis England og Sør-Afrika, men har i en årrekke bodd i Kenya og vært misjonærer i flere land i Øst-Afrika gjennom deres organisasjon Revival Fire Ministries.

 

Les mer om West sitt arbeid her: https://www.rfmafrica.com/

New Life Mission – Aid Polska

Stiftelsen ble grunnlagt i 2019, og har blitt til etter mange års samarbeid med enkeltpersoner og kirker i Polen. Den består av et styre på 4 personer: Monika Brandys, Marek Kaminski, Pawel Brandys og Joanna Poznalska. 

 

Les mer om New Life Polen her: https://www.newlife.no/pl

Kitanda

Den belgiske hjelpeorganisasjonen Kitanda har vært en viktig samarbeidspartner for oss siden 2011. Sammen har vi bygget skolen i Ayweyo, vi har utviklet vannprosjekter, jobbet med jordbruk og bistått hverandre med kunnskap og utviklingsideer. 

 

Les mer om deres engasjement her: https://kitanda.be/

Please reload

fff

Phone Norway:            

+47 92 80 80 11
Mail Norway:                 Mail Poland:

post@newlife.no           poczta@newlife.no