top of page
w34.mp4.00_00_32_12.Still003.png

Døveprosjektet "New Life Mission Deaf Aid"

New Life Deaf - Aid ligger i Homabay, Kenya. Dette prosjektet er en påminnelse om at kjærlighet og omsorg kan overvinne enhver utfordring for de som trenger det aller mest.

I Homabay hjelper vi døve og handikappede barn og skaper et trygt og inkluderende miljø for dem. Disse fantastiske barna får ikke bare tilgang til utdanning, men også til døvetolking, næringsrik mat, varme klær og verdifull veiledning som hjelper de videre på veien.

Det er vanskelig å ikke la seg inspirere. Selv om prosjektet er relativt nytt, ser vi allerede hvordan dette prosjektet vil gi barna muligheter. Døve barn kan få komme til dette senteret og få undervisning med døvetolking. Helt nødvendig for at de skal kunne lære. Samtidig er det også kirke og Gudstjenester med tegnespråk i helgene. Når barna kommer til kirken på søndagen får de også mat og drikke.

Dette prosjektet ville ikke være mulig uten støtte fra våre fantastiske partnere og givere. Takk for at dere er med oss på denne inspirerende reisen! La oss sammen fortsette å bygge en broer og skape en bedre fremtid for hvert eneste barn som har blitt en del av New Life Deaf - Aid. Deres støtte gjør virkelig en forskjell!

Kjærlighet er handling! Love is action!

VIPPS 10306

 

bottom of page