top of page

Redningssenteret i Nairobi
 

I Kariobangislummen i Nairobi bor hundretusener i fattigdom. En vanlig familie har svært lite med mat og kanskje ikke noe arbeid, og mange av foreldrene har ikke nok til å betale for skolegang til barna.

 

Sammen med James og Turphosa Ayuko kjøpte New Life et landområde midt i slummen i 2006, og i 2009 ble Gunnhild Good Samaritan School offentlig startet. Denne forskolen og barneskolen gir nå rundt 100 fattige barn fra slummen skolegang og en mulighet til å oppfylle sine drømmer for fremtiden. Alle elevene får også 2 måltider mat i løpet av skoledagen.

Mer informasjon om utvidelsen av det nye redningssenteret kommer snart...

Matutdeling i slummen
 

Gjennom arbeidet i Kariobangi deler vi ut mat og klær til de som har størst behov. Familiene til barna har svært lite, og vi gjør det vi kan for å hjelpe med mat og klær slik at de kan leve og ha et godt liv til tross for omstendighetene. 

I samarbeid med James og Truphosa Ayuko driver vi bl.a forskole og matprogram i Kariobangislummen i Nairobi. Vi har jobbet i Kariobangislummen siden slutten av 80-tallet og det er i dag ca 120 barn som går på forskolen “Gunnhild Good Samaritan School”. Matprogrammet dekker flere hundre barn og familier. Det er svært viktig at barna får gå på forskole, da dette er inngangsbilletten til videre offentlig skolegang.

bottom of page