Forskolen
 

Gunnhild Good Samaritan School ligger midt i slummen i Nairobi. Her bor hundretusener i fattigdom. En vanlig familie har svært lite med mat og kanskje ikke noe arbeid. Mange av foreldrene kan ikke betale for skolegang til barna. New Life driver forskolen i slummen for å gi fattige barn skole og mulighet til å oppfylle sine drømmer for fremtiden. Samtidig vet vi at skole sørger for en stabil og god grunnmur i familier og lokalsamfunn.

Matutdeling i slummen
 

Gjennom arbeidet i Kariobangi deler vi ut mat og klær til de som har aller mest behov. Familiene til barna har svært lite, og vi gjør det vi kan for å stille med mat og klær slik at de kan leve og ha et godt liv til tross for omstendighetene. 

 

I samarbeid med James og Truphosa Ayuko driver vi bl.a forskole og matprogram i Kariobangislummen i Nairobi. Vi har jobbet i Kariobangislummen siden slutten av 80-tallet og det er i dag ca 120 barn som går på forskolen “Gunnhild Good Samaritan School”. Matprogrammet dekker flere hundre barn og familier. Det er svært viktig at barna får gå på forskole, da dette er inngangsbilletten til videre offentlig skolegang.

fff

Phone Norway:            

+47 92 80 80 11
Mail Norway:                 Mail Poland:

post@newlife.no           poczta@newlife.no