PERSONVERNERKLÆRING

New Life Mission – Aid, Norge

 

 

Under beskrives vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor våre givere. Overordnet ansvarlig for vår behandling av personopplysninger i organisasjonen er daglig leder. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til: 

 

New Life Mission – Aid            

Postboks 35                     

3054 Krokstadelva

 

E-post: post@newlife.no

Tlf: 928 08 011

 

Givere og interessenter

Fra våre givere og interessenter innhenter vi fult navn, adresse, telefonnummer og 

e-postadresse for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til deg som giver og interessent. Disse opplysningene lagres i vår database, som er sikret for innsyn av andre enn ansatte i organisasjonen og frivillige med tillatelse fra ledelsen. Opplysningene deles ikke med noen andre utenfor organisasjonen. Når du melder deg som giver eller interessent til vårt arbeid, samtykker du til hvert enkelt område du tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, f.eks. utsendelse av nyhetsbrev, gavegiroer, SMS-utsendelser, takkebrev, telefonhenvendelser m.m. Du kan reservere deg mot ulike typer henvendelser fra oss når som helst ved å ta kontakt med oss.

 

Dersom du ønsker skattefradrag for dine gaver (se gjeldende regler), må vi innhente personnummeret ditt. For sikkerhets skyld anbefaler vi at dette ikke sendes pr e-post, men at du heller ringer eller sender informasjonen i lukket brev.

 

Når du selv aktivt avslutter ditt engasjement, vil din oppføring umiddelbart bli slettet dersom du ikke har registrert personnummer for skattefradrag. Dersom du har registrert personnummer for skattefradrag, vil oppføringen først bli slettet for godt etter at skatterapporteringen er gjort for påfølgende år. Du vil ikke motta andre henvendelser enn de som gjelder skattefradrag for gavene du har gitt foregående år. Dersom du ber om umiddelbar sletting fra våre registre vil vi ikke kunne innrapportere skattefradraget. 

 

Dersom du ikke aktivt avslutter giverforholdet beholder vi dine persondata i inntil 3 år etter siste innbetalte gave før dine data slettes fra registeret.

 

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold pr e-post, som f.eks. personnr. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks. 

 

Hjemmeside

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren din. Ved innmelding som giver via nettsiden kobles du til en sikker nettside med et sikkerhetssertifikat (https) som krypterer dine data før videresending til oss. 

 

Klagemulighet

Dersom du mener at vi har brutt ditt personvern, så ber vi deg kontakte vårt personvernombud som følger opp din henvendelse:

 

David Enok Nilsen; david@denconsulting.no

 

Dersom du mener New Life Mission – Aid ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, kan du også klage til datatilsynet; postkasse@datatilsynet.no / tlf: 22 39 69 00

© 2018 by New Life Mission - Aid.

Phone Norway:

+47 92 80 80 11
Mail Norway:

post@newlife.no

Phone Poland:

+48 570 800 578
Mail Poland:

poczta@newlife.no