Gunnar Enok Nilsen

Gunnar har vært en del av New Life siden den spede start i 1978! Han har et hjerte som brenner for å hjelpe de utstøtte, de fattige og de som ikke har noe.
Gunnar har i mange år jobbet som byggmester, men har alltid gitt mye av seg selv til organisasjonen. Nå jobber han fullt i New Life Mission – Aid og fungerer også som styreleder der.

Daglig leder

Vegar Mikalsen

Vegar har studert fjernsynsregi ved Høgskolen i Lillehammer. Det er høy kvaliteten på tv-programmene og reportasjene Vegar lager, og vi er veldig takknemlig for å ha en så dyktig og ettertraktet produsent her hos oss!

Mediaansvarlig og tv-produsent

Runi Rogers

Runi er utdannet mikrobiolog fra Nederland og har jobbet som forsker i mange år. Hun jobber som sekretær med blant annet giveroppfølging, oversettelser og annet administrativt arbeid.
Hun har bodd noen år i Cape Town, og vi nyter godt av hennes språkkunnskaper og kulturelle forståelse, samt hennes analytiske arbeidsmetode.

Sekretær

Monika Brandys

Monika er utdannet som tolk i norsk og engelsk. Før jobbet hun som nasjonal leder for studentmisjon i Polen, koordinator av frivillig innsats i pinsemenighet i Warszawa, og som nestleder av den polske skolen i Basilea, Sveits. Hun er styreleder og avdelingsleder i New Life Mission - Aid, Polen. Hun er svært kreativ og er en stor ressurs i vårt internasjonale samarbeid med Kenya og andre europeiske hjelpeorganisasjoner.

Avdelingsleder, Polen

Please reload

fff

Phone Norway:            

+47 92 80 80 11
Mail Norway:                 Mail Poland:

post@newlife.no           poczta@newlife.no