top of page
blooper_david_gunnar_v1.mp4.00_00_10_06.Still001.jpg

David Enok Nilsen

Daglig leder

David Enok Nilsen er sønn av tidligere misjonsleder Gunnar Enok Nilsen, og har sittet i styret New Life i mange år. 
I 2022 startet han som leder i New Life.
(Mer informasjon kommer snart...)

FullSizeRender.jpg

Runi Rogers

Sekretær

Runi er utdannet mikrobiolog fra Nederland og har jobbet som forsker i mange år. Hun jobber som sekretær med blant annet giveroppfølging, oversettelser og annet administrativt arbeid. 
Hun har bodd noen år i Cape Town, og vi nyter godt av hennes språkkunnskaper og kulturelle forståelse, samt hennes analytiske arbeidsmetode.

vegar_edited.jpg

Vegar Mikalsen

Tv- og videoprodusent

Vegar har studert tv-regi ved Høgskolen i Lillehammer og har bred erfaring innen tv- og videoproduksjon. Det er høy kvalitet på tv-programmene og reportasjene Vegar lager, og vi er veldig takknemlig for å ha en så dyktig og ettertraktet produsent her hos oss!

bilde1.jpg

Monika Brandys

Avdelingsleder, Polen

Monika er utdannet som tolk i norsk og engelsk. Før jobbet hun som nasjonal leder for studentmisjon i Polen, koordinator av frivillig innsats i pinsemenigheten i Warszawa, og som nestleder av den polske skolen i Basilea, Sveits. Hun er styreleder og avdelingsleder i New Life Mission - Aid, Polen. Hun er svært kreativ og er en stor ressurs i vårt internasjonale samarbeid med Kenya og andre europeiske hjelpeorganisasjoner.

Headshot%20Liv%20R%20Lindseth_edited.jpg

Liv Randi Lindseth

Prosjektkoordinator

Liv Randi er vår innleide prosjektkoordinator og har jobbet med prosjektledelse, prosjektassistanse og nettverksbygging nasjonalt og internasjonalt i over 20 år. Felles for alle prosjekter er at de opererer i skjæringspunktet mellom energi, klima, kommunikasjon og utdanning. I disse prosjektene har det vært viktig å få personer med ulike faglig og kulturell bakgrunn til å samarbeide effektivt for å nå felles mål. Hun har bred kunnskap og forståelse for energi, energikilder, energisparing og konsekvensene av klimagassutslipp og klimaendringer, samt holdningsskapende arbeid. 

ina_2_edited.jpg

Ina Winje

Fundraiser og Prosjektkoordinator

Ina har primært bakgrunn i pasientarbeid og prosjektledelse innenfor medisin og helse. I tillegg har hun kompetanse og erfaring med nettverksbygging, holdningsskapende arbeid og kommunikasjon. Hun jobber med nye prosjekter og funding.

Hilsen fra Edward John foto_edited.jpg

Edward John Hughes

Ambassadør

Edward er vår ambassadør i Norge og globalt. Men sitt fantastiske engasjement og brennende hjerte for misjon har Edward blitt en ambassadør vi er takknemlige for å ha med på laget. Edward deltar både i tv- og videoproduksjoner og knytter forbindelser til potensielle samarbeidspartnere med New Life.

george_1_edited_edited.jpg

George Ochieng

Videofotograf, Kenya

George er fotograf for New Life i Kenya og leverer videomateriale fra de ulike prosjektene i Kenya. Jobben han gjør er veldig viktig for å kunne levere ferske videoreportasjer og innslag fra arbeidet vårt, og vi er svært glade for å ha George med oss på laget. Han bistår også med videoproduksjon under direktesendinger og tv-aksjoner.

bottom of page