top of page

Winnie Owiti (Mama Winnie) på besøk i Norge


I NORGE: Winnie Owiti (daglig leder, Ebenezer New Life Center) er i Norge for å gi oppdateringer fra prosjektene i Kenya. Her i tv-opptak ved New Life sitt hovedkontor 15. mai.

Oppholdet til Owiti startet med misjonsmøter i Polen med New Lifes misjonsleder Gunnar Enok Nilsen. Deretter har Owiti hatt et travel program i Norge med møter i Oslo og på Sørlandet. TV-opptak og planleggingsmøter med New Life har også stått på agendaen.

Winnie Owiti er på besøk i Norge for å gi informasjon og for å ha møter om arbeidet ved Ebenezer New Life Center i Kenya i disse dager. Samtidig legges det strategiske og langsiktige planer for de ulike prosjektene med New Life, slik at midlene og støtten fra deg som partner og fadder blir forvaltet på best mulig måte. New Life sitt arbeid vokser, og det er stadig flere barn som får livsviktig hjelp ved Ebenezer.

Samarbeid siden 1990

Barnehjemmet startet opp i 1990 og har vært et sentralt prosjekt for New Life siden den gang. Gjennom snart 30 år har tusenvis av barn fått mulighet til å gå på skole, samtidig som de har fått et hjem med kjærlighet og omsorg. Guds Ord som en del av hverdagen og en oppvekst med gode verdier har vært en rød tråd i alle år.

Alles bursdag

Winnie Owiti vektlegger også i år at "Alles bursdag" er viktig. Denne feiringen finner sted på barnehjemmet hver sommer, og er et eneste stort bursdagsselskap for alle barna. Det er ikke alle som vet når de er født. Mange ble funnet forlatt, og mange er foreldreløse. Derfor er en slik dag veldig viktig alle sammen. Det er en dag hvor vi feirer med kake og en gave til hvert barn. Det blir også servert litt ekstra god mat på denne dagen. "Alles bursdag" er en av dagene i året som barna ser frem til.

Ønsker du å være med for å støtte barnebursdagen "Alles bursdag" på Ebenezer?

Kontonummer: 7874.06.55867 Merk innbetalingen: "ALLES BURSDAG"

eller send en sms til 2468 og skriv: NL BURSDAG

Takk til deg som er med på å gjøre denne dagen mulig! Den betyr utrolig mye for barna og er noe de ser veldig frem til.

BURSDAGSKORT: Barna får egne bursdagskort på "Alles bursdag" og har en fantastisk dag sammen! Kake, god mat og en liten gave får de også. Takk til alle partnere og faddere som gjør dette mulig!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

Commentaires


bottom of page