top of page

Har fått et nytt håp for fremtiden!


En dag kom en en baby til Ebenezer i svært dårlig forfatning. Den var helt nyfødt og hadde blitt funnet i veikanten, med navlestrengen fortsatt på! Helseutfordringene har vært krevende med kraftig lungebetennelse og stadig behov for ekstra oksygen.

Vi New Life er så glade for at vi har kunnet sende ekstra penger, slik at dette lille barnet har fått den hjelpen den har trengt og har kunnet vokse opp. I dag er denne babyen blitt 6 år. Barnet har fått god helse og er fysisk aktiv, og i tillegg veldig smart! Ved avsluttende eksamen på forskolen ble det den beste i klassen!

Hvert år flytter det inn noen babyer på spedbarnsavdelingen på Ebenezer barnehjem. Dette er barn som av ulike årsaker er forlatt av foreldrene sine. De ble født inn i denne verden med de dårligste forutsetningene for å overleve, men på grunn av kjærligheten og hjelpen de får fra våre flotte storfamilie på barnehjemmet får de håp og mulighet til å leve!

På bildene kan dere se noen av de fornøyde barna som har vokst opp på barnehjemmet, og som nå har fullført forskolen og bestått eksamen. De er nå klare for å starte i 1.klasse, og viser stolt frem beviset =)

NB! Av personvernhensyn oppgir vi ikke hvilket barn vi omtaler, eller barnets kjønn. Vi sier heller ikke noe om personen er avbildet eller ikke.

Comments


bottom of page