top of page

Den fattige mannen i Maseno


FØR: Familien levde konstant under trusler fra farlige dyr om natten i deres tidligere hytte.

Denne fattige mannen og barna hans i Maseno hadde ikke noe annet å bo i enn dette lille skuret uten skikkelig tak eller vegger. De frøs veldig om natten og var derfor mye syke. Omstreifende hyener og dødelige slanger hadde fri tilgang til skuret og var derfor en konstant trussel.

Moren i familien hadde gitt opp og reist sin vei. Hun orket ikke forholdene de levde under lenger. Med midler fra New Life Mission ble det bygget en ny hytte til dem med skikkelige tak og vegger og en dør, slik at de nå slipper å fryse og være redd for at farlige dyr skal komme inn. Familien og alle i landsbyen takker Gud og New Life Mission for at denne fattige familien nå har et menneskeverdig sted å bo.

ETTER: Med midler fra New Life Mission ble det bygget en ny hytte til barna og deres far.

bottom of page