top of page

New Life Mission TV - Januar 2017


AYWEYO: I månedens program tar vi turen til barneskolen Ayweyo.

Barneskolen Ayweyo er en del av Ebenzer-prosjektet i Kenya. New Life drifter skolen og gjør det mulig for flere hundre barn å få undervisning, mat og omsorg hver eneste dag. I måneden program gir Gunnar deg siste nytt fra skolen. Misjonsleder Gunnar Enok Nilsen leder månedens program fra hovedkontoret i Krokstadelva utenfor Drammen. Det blir fokus på siste nytt fra skolen Ayweyo, men også for våre nye seere blir det en generell innføring i prosjektet.

MISJONSLEDER: Gunnar Enok Nilsen er rørt og glad for

å se det store engasjementet blant partnere og givere.

Web-tv

I tiden som kommer vil New Life sende flere tv-programmer og aktuelle oppdateringer på web-tv her på hjemmesiden, og på Facebook-siden. Vi har fått tilbakemeldinger fra våre partnere og givere at de setter stor pris på rapportene og de aktuelle nyhetene fra arbeidet. Det er vi selvfølgelig svært glade for å høre. Og vi ønsker fortsatt å vise til konkrete resultater av det du er med på. Vi vet det er godt og trygt å se at pengene kommer frem, og at det nytter å hjelpe.

EN FREMTID: I dag kan hundrevis av barn glede seg over å få mat, klær og utdannelse.

Husk at vi er avhengige av å nå ut til nye mennesker. Har du venner og bekjente du vil fortelle om New Life? Fortell dem gjerne om vår hjemmeside www.newlife.no og at vi også er å finne på Facebook.

Takk for at du står med oss!

Sammen redder vi liv!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page