top of page

Evangeliseringsarbeidet i Afrika fortsetter!

EVANGELISERING: Shireen og Roger har drevet et stort arbeid i Afrika i mange år. New Life er stolt av å kunne støtte dette.

Vi får fantastiske rapporter fra Roger og Shireen West. Vi har samarbeidet og støttet disse herlige menneskene i over 28 år! Sammen redder vi mennesker. I det året som er gått har tusenvis av mennesker fått et nytt liv, tatt imot Jesus som sin personlige frelser og mottatt helbredelse. Roger og Shireen går til de mest usiviliserte områder, mange ganger til mennesker som aldri før har hørt evangeliet. Vil du stå med oss i dette store evangeliseringsarbeidet? Send din gave til konto: 7874.06.55867. Merk innbetalingen "Roger og Shireen". Du kan også Vipse din gave over til: 10306

Eller send en SMS gave i dag til: 2468 med teksten: NL 300

Da støtter du arbeidet med kr. 300,- via din telefonregning. GUD VELSIGNE DEG! SAMMEN REDDER VI LIV!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page