top of page

Begge foreldrene døde - kom til Ebenezer!


FORELDRELØS: Ebenezer ble som en mor og far for Melinda.

Navn: Melinda College: Water Training Institutt. Studie: Bruk og administrasjon av vann. Studieår: 2. år. Studiets varighet: 3 år Avslutningssår: August 2017

Jeg vil gjerne fortelle at jeg kom hit til Ebenezer som ei lita jente etter at begge foreldrene mine døde. Jeg skjønte ikke betydningen av det da, men nå setter jeg stor pris på Ebenezer- New Life Senter som har vært både som en mor og far for meg. Jeg begynte i barnehagen og har gått på barneskolen og videregående skole på Ebenezer- New Life Senter. Deretter var jeg praktikant i et år før jeg begynte på college. Jeg avslutter mitt treårige diploma i 2017. Tusen takk pappa Gunnar for at du har vært «faren» min ved å passe på at vi har mat, husly, klær og skolepenger. Jeg vil også si at jeg har hatt stor glede av “Alles bursdag” selskaper og julefeiringer. Jeg kan ikke glemme alt det jeg har fått av kjærlighet og omsorg. Alle nye klær og sko, mat og annet, ja jeg har levd som en prinsesse! Ta imot min dypeste takk for all støtte jeg har fått så ofte. Jeg vil når jeg er ferdig med mine studier, og har fått meg jobb, gjøre alt jeg kan for også å være til velsignelse for barna på Ebenezer- New Life Senter. Jeg takker deg, mamma Winnie for din kjærlighet. Jeg vil også takke deg pappa Gunnar og alle partnere i New Life Mission for deres kjærlighet og fortsatte støtte til meg og de andre barna. Må Gud velsigne dere alle fantastisk! - Melinda

 

Frem til jul kommer vi ukentlig til å dele en personlig historie fra et av barna som er vokst opp på barnehjemmet Ebenezer New Life Center i Kenya. Vi vil med dette takke alle dere som står sammen med New Life. Historiene disse ungdommene forteller, viser oss at kjærlighet i handling faktisk forandrer liv! Tusen takk!

bottom of page