top of page

Var gategutt. Ser nå en fremtid for seg selv.


REDDET: Francis ble reddet fra gaten, og fikk et nytt liv gjennom gateguttsenteret Tido.

Navn: Francis College: Kisumu National Polytechnic college Studie: Certificate i Bygningsteknologi Studieår: 2. år Studiets varighet: 2 år Avslutningssår: November 2016.

"Jeg ble reddet fra gaten og ble rehabilitert på Tido gateguttsenter. Jeg har gått på skolen på Tido og begynte deretter på Ebenezer- New Life kristne videregående skole. Jeg tar min avsluttende eksamen i november 2016. Jeg skal da ta et sertifikat I bygningskonstruksjon. Jeg har blitt forandret fra å være en gategutt til å bli en dyktig tekniker som vil bidra til arbeidsstokken i Kenya, mitt land. Takk til pappa Gunnar og New Life Mission, mamma Winnie og hele staben på Ebenezer- New Life Senter. Jeg kom fra en kriminell bakgrunn, var en gategutt, men ser nå en framtid og vil bli en nyttig samfunnsborger. Takk Herre Jesus Kristus for din kjærlighet og velsigne alle de menneskene som har støttet meg hele veien og gjort det mulig for meg å leve et normalt liv. Det som før var en utenkelig drøm, ble for meg en fantastisk virkelighet!" - Francis

 

Frem til jul kommer vi ukentlig til å dele en personlig historie fra et av barna som er vokst opp på barnehjemmet Ebenezer New Life Center i Kenya. Vi vil med dette takke alle dere som står sammen med New Life. Historiene disse ungdommene forteller, viser oss at kjærlighet i handling faktisk forandrer liv! Tusen takk!

bottom of page