top of page

Forlatt og alene. Kom til barnehjemmet!


HJELPEN KOMMER FREM: Om du velger å støtte New Life sitt arbeid, skal du vite at hjelpen din vil ha stor betydning.

Denne uken ble igjen dette slagordet en realitet. For to dager siden kom en ny liten baby, bare 2 uker gammel, til barnehjemmet « Ebenezer- New Life Center» Ei fin lita jente på 3 kg. Hun ble funnet forlatt, naken, uten papirer, alene.

Nå har hun kommet inn i storfamilien på barnehjemmet og vil få det godt på alle måter med omsorg, mat, klær og med hundrevis av nye søsken rundt seg. Hun vil bli tatt godt vare på og få masse kjærlighet.Men det er også en økonomisk utfordring. Det koster å få «baby» i huset og spesielt når alt må kjøpes av morsmelk erstatninger, bleier, medisiner, klær og ikke minst en som tar seg av barnet 24 timer i døgnet. De første måneder er dette en ekstra kostnad for New Life på kr. 2.000,- pr. måned.

BLE FUNNET: Barnehjemmet Ebenezer ble redningen for denne 2 uker gamle jenta.

Vil du være med å hjelpe oss? Gi din gave på konto: 7874 06 55867 merk: Baby. Eller send en SMS til 2468 og skriv i meldingen: NL 300 Da gir du kr. 300,- som blir belastet din telefonregning. Eller du kan Vippse til 10306. Takk skal du ha. Sammen redder vi liv og gir barnet håp for fremtiden!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page