top of page

Gi en gave til Everybodys Birthday!


I Juli går årets store dag av stabelen på Ebenezer barnehjem! Dette er den desidert største dagen i året for barna og alle gleder seg, gammel som ung. Denne dagen er en felles bursdagsfeiring for alle som er tilknyttet Ebenezer New Life Center.

En slik fest er selvsagt en stor økonomisk utfordring for oss med mat, kaker og enkle gaver til over 1000 barn!! Noen har spurt oss om det er verdt å bruke penger på en slik fest. Svaret er JA!! Tenk, flere av barna på barnehjemmet hadde faktisk ikke vært i live om ikke de hadde kommet til Ebenezer. Å feire livet er kanskje noe av det viktigste vi kan gjøre sammen med disse barna.

Vær med og gjør denne dagen til noe helt spesiellt for de foreldreløse barna!

Send SMS med kodeord NL BURSDAG til 2468. Da gir du 300,- til årets store begivenhet: EVERYBODYS BIRTHDAY - ALLES BURSDAG! (Beløpet belastes din telefonregning)

Tusen takk for din støtte!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page