top of page

- Jeg ser frem til en lys fremtid!


VIL HJELPE ANDRE: - Jeg ser frem til en lys fremtid! En fremtid hvor jeg også vil være i stand til å hjelpe andre trengende.

Det er herlig å lese og høre hvordan mennesker som ikke hadde en mulighet, har fått nytt liv og håp for fremtiden. Takket være våre sponsorer som har støttet Emmanuel i flere år, kan vi nå glede oss sammen over en herlig rapport.

Kjære sponsorer i Norge! Først vil jeg takke Gud for hva Han har gjort for meg. Deretter ønsker jeg å benytte anledningen til å sende min oppriktige takknemlighet til dere. Jeg vil takke for all støtte dere har gitt meg til min utdanning og alt jeg har fått til livsopphold, gjennom New Life og Ebenezer Life Centre.

Jeg ønsker å informere dere om at jeg nå har fullført 6 år av min videre utdannelse på universitetet. Etter å ha blitt ferdig på college har jeg studert i 2 år for Diploma i «Community Health and Development» på universitetet. Etter de 2 første årene studerte jeg B.Sc. Public Health i 3 år til ved; «Jomo Kenyatta University of Agriculture and Technology. Public Health» Jeg tok min avsluttende eksamen på universitetet i april måned i år.

Jeg er nå inne i mitt sjette år med utdannelse etter videregående skole. Jeg holder nå på med det siste året med praksis på offentlige sykehus, uten lønn, og vil ta eksamen i november i år. Jeg vil fortsette med studier for å ta min mastergrad, men jeg ønsker å fortsette med disse studiene etter at jeg har fått en jobb.

Jeg stoler på Gud og at Han vil hjelpe meg til å få en jobb og at jeg snart kan være i stand til å forsørge meg selv. Vær med og be om at jeg på mirakuløst vis skal få en god jobb uten å måtte betale korrupsjon. Jeg vil igjen rette en stor takk for all støtte og for at dere har gjort det mulig for meg å sikre at jeg er ferdig med min college- og universitetsutdanning.

Jeg ser frem til en lys fremtid, en fremtid hvor jeg også vil være i stand til å hjelpe andre trengende mennesker og barn i vårt samfunn til å realisere sine drømmer og mål i livet. Jeg takker Gud for dere mine kjære sponsorer og for New Life Mission. Jeg takker alle som arbeider så hardt for å gjøre det mulig for foreldreløse og fattige barn å kunne få sine grunnleggende behov dekket, slik som mat, klær, hus og ikke minst utdannelse.

Jeg ber om at den Allmektige Gud skal fortsette å velsigne dere rikelig tilbake. Hilsen fra deres kjære og evig takknemlige, Emmanuel Ombija

Se et intervju vi gjorde med Emmanuel for noen år tilbake:

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page