top of page

Hilsen fra barnehjemmet i Kenya!


RAPPORTER: Vi kommer til å motta enda flere videorapporter fra arbeidet vårt enn tidligere. Det er viktig for oss å dele resultatene.

Denne videohilsningen vi mottok i mars fra barnehjemmet Ebenezer i Kenya viser at det nytter å hjelpe. All støtten vi har fått fra våre partnere og givere har gitt resultater, og forvandlet tilværelsen til så mange mennesker!

Det er alltid godt å motta rapporter i form av brev eller videohilsninger fra våre prosjekter. Det å se at hjelpen kommer frem og betyr en reel forskjell er fantastisk. Dette er noe vi ønsker å dele med våre prosjektfaddere og partnere. Vi har fått tilbakemeldinger på at dette er noe som blir likt godt. At man kan se resultatene fra arbeidet som blir gjort gjennom New Life.

Ulike bakgrunner På barnehjemmet Ebenezer er det hundrevis av barn som daglig får undervisning. I tillegg får de

fire måltider hver dag. Barna er enten foreldreløse eller har mistet enten mammaen eller pappaen sin. Det er ulike bakgrunner barna har. Noen har blitt funnet på søppelfyllingene hvor de har bodd og levd på maten de har funnet. Andre har blitt forlatt i veikanten eller plassert ut i en pappeske. Uansett bakgrunn og historie, tar vi vare på de barna som trenger hjelp og som ikke har noe annet sted å gå. Når barna kommer til Ebenezer får de omsorg og kjærlighet, skolegang, mat og et nytt håp for fremtiden.

GLADE: Barna som bor på Ebenezer er så takknemlige for livet de har nå har. Det er en veldig kontrast til deres fortid.

 

Bli en prosjektfadder på Ebenezer Du kan bli en prosjektfadder på Ebenezer. Hos New Life er du som prosjektfadder med på å støtte et helt prosjekt og alle barna som er en del av dette. Du kan selv velge hvor mye du ønsker å gi hver måned når du fyller ut skjemaet. Vi håper at du vil bli en prosjektfadder for Ebenezer, og være med på å forbedre tilbudet. Og ikke minst gi enda flere barn mulighet til å gå på skole og få et hjem.

Trykk her for å bli prosjektfadder:

Les mer om Ebenezer-prosjektet HER!

bottom of page