top of page

Valgdag i Kenya skaper uroligheter


UROLIGHETER: På valgdagen i Kenya er det fortsatt uroligheter. Ingen vet sikkert hvordan situasjonen vil utvikle seg videre.

Valgdagen har igjen kommet til Kenya. Tilhengere av opposisjonslederen Raila Odinga forsøker å få folk til å la være å stemme. Det pågår nå uroligheter og skyting i flere områder ved Kisumu.

Det meldes i dag om uroligheter ved havnebyen Kisumu som er nærmeste by til Ebenezer-prosjektene. Den siste tiden har det vært en vanskelig og spent situasjon rundt valget som først ble annulert den 8. august. I dag (26. oktober) går innbyggerne til valg igjen, men foreløpig ser det ut til at oppmøtet er noe lavere etter oppfordring om boikott fra opposisjonslederen.

Tøff tid for Ebenezer

Våre rapporter fra Kenya sier at det er en svært vanskelig og tøff tid Kenyanerne står i, også ved New Life sine prosjekter. Urolighetene skaper usikkerhet, og matvareprisene har gått kraftig opp.

Sykehus er stengt og folk rømmer over landegrensen for å få akutt hjelp. Dette gjør at vi omgående må sende ekstra penger til både innkjøp av medisiner, mat og betaling av skoleavgifter.

I denne vanskelige tiden ønsker vi å stå sammen med våre givere for å kunne bistå og sikre trygghet og forutsigbarhet

for barna. Vi setter stor pris på din hjelp og din støtte.

Tusen takk!

  • Kontonummer: 7874.06.55867

  • SMS: NL 300 til 2468 (300kr)

  • VIPPS: 10306 (Valgfritt beløp)

  • Kortbetaling/PayPal:

bottom of page