top of page

Misjonskveld 27. november på Kanal 10!


FOKUS PÅ JUL: Novemberutgaven av "Misjonskveld" får et stort fokus på barnehjemmet Ebenezer denne gangen.

Det nærmer seg jul, og årets julefeiring står for døren på barnehjemmet Ebenezer. I den anledning får barna feire med ekstra god mat. De synger julesanger og pynter juletre. Alt dette er mulig takket være New Life sine givere og partnere. I "Misjonskveld" søndag 27. november kl. 1900 står barnehjemmet og julefeiringen i fokus.

Det blir en misjonskveld som vi kan glede oss masse til. Det blir vist bilder og reportasjer fra det fantastiske arbeidet i Kenya. Det blir 2 timer med fyldig og informativt materiale. Vi får se barn og familier som har blitt totalt forvandlet av hjelpen de har fått.

Kanal 10 Norge - New Life er en liten misjonsorganisasjon, som er svært takknemlige for å kunne sende sine programmer på Kanal 10 Norge. Uten kanalen hadde ikke New Life kunne ha nådd ut på samme måte som i dag med evangeliet og informasjon om arbeidet, sier leder Gunnar Enok Nilsen.

KLART I STUDIO: New Life sender "Misjonskveld" fra Kanal 10 Norge sitt studio.

Mange prosjekter Arbeidet består av mange prosjekter. Det er kanskje flere av dem du ikke har hørt om. Blant annet besøker vi gateguttsenteret Tido, hvor vi hjelper unge gutter ut fra søppelfyllinga og livet på gata. I tillegg besøker vi skolen Ayweyo som ligger i et veldig fattig område. De bor i små hytter laget av leire og kumøkk. Men i dag får de et nytt håp for fremtiden gjennom skolen.

Jul i fokus Det blir ekstra stort fokus på årets julefeiring. Barna gleder seg veldig til denne høytiden. Takket være alle som står med oss, kan vi gi barna en flott feiring og noe ekstra. Julemat og en enkel gave til over 1000 barn er kostbart, men vi ønsker virkelig å prioritere dette. Vi vet hvor mye jula betyr for alle barn! Vil du være en velsignelse for noen som virkelig trenger det denne jula? Send en sms til 2468 med teksten NL JUL for å gi din gave på 300,- Beløpet belastes din tlf.regning. Takk for din støtte!

Du kan også gi din gave på konto: 7874 06 55867 Merk: JUL Vipps til 10306.

Sammen redder vi liv og gir barnet håp for fremtiden!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page