top of page

Fest på barneskolen Ayweyo i Kenya


GLADE BARN: Torsdag 2. mars feiret barna på Ayweyo-skolen at ny skolebygning er på plass.

Misjonsleder Gunnar Enok Nilsen er i disse dager i Kenya for å besøke de ulike prosjektene. Torsdag var det stor feiring på Ayweyo-skolen i forbindelse med nye skolebygg som begynner å ta form.

Store utfordring

- Det er fantastisk å se hva som har kommet opp siden 2. januar. Det er en stor utfordring for oss, men vi bygger i tro. Vi har jo ikke finansiering til alt, sier misjonsleder Gunnar Enok Nilsen.

BESØKER PROSJEKTE: Misjonsleder Gunnar Enok Nilsen

besøker de ulike prosjektene i Kenya i februar og mars.

Bedre inneklima

Den første bygningen er altså på plass. Nå er vi i full gang med den andre bygningen. Det er svært viktig med nye og gode klasserom som både er helsemessig forsvarlig og som tilfredsstiller myndighetenes krav. Gode klasserom er også viktig for læringsprosessen og konsentrasjon. De nye bygningene vil ha godt med lys og et bedre inneklima uten støv fra jordgulv.

FEIRING: Barna får brus og kjeks på en spesiell anledning som dette. Det å få litt ekstra når det er feiringer gjør noe med barna.

Glade barn på Ayweyo

- Barna får brus, kjærlighet på pinne og kjeks i dag. De får noe ekstra godt nå. Dette skjer ikke hver dag. Takk for at du gjør dette mulig. Takk for at du sponser New Life Mission, sier en rørt og glad misjonsleder.

NYE REFLEKSER: Barna viser frem nye reflekser som de også fikk på torsdag.

Din støtte kan bety mye og utgjøre en stor forskjell for mange barn.

Takk for at du står med oss!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

Commentaires


bottom of page