top of page

Ikke alle vet når og hvor de ble født


VIDEOHILSEN: Winnie Owiti (daglig leder, Ebenezer New Life Center) laget en videohilsen til våre partnere som er med på å gjøre Alles Bursdag til en realitet.

Den store årlige bursdagsfesten på Ebenezer barnehjem nærmer seg! Alles Bursdag arrangeres den 24. juni, og mange forventningsfulle barn og ungdom gleder seg stort til å feire dagen de ble født!

Dette er den største festdagen i året og vi håper du vil være med å muliggjøre denne dagen slik at alle kan få gave og festmåltid! På denne dagen pynter barna seg litt ekstra, og får egg, brød, juice og frukt til frokost. Senere blir det kake og kylling til middag. Dette er en dag barna aldri vil glemme og som er helt spesiell, ikke minst fordi de føler seg helt spesielle og tenker tilbake på den dagen de ble født. Dagen hadde ikke vært mulig å arrangere uten støtte og hjelp fra våre partnere og givere.

Viktig for alle barna

Winnie Owiti vektlegger også i år at "Alles bursdag" er viktig. Denne feiringen finner sted på barnehjemmet hver sommer, og er et eneste stort bursdagsselskap for alle barna. Det er ikke alle som vet når de er født. Mange ble funnet forlatt, og mange er foreldreløse. Derfor er en slik dag veldig viktig alle sammen. Det er en dag hvor vi feirer med kake og en gave til hvert barn. Det blir også servert litt ekstra god mat på denne dagen. "Alles bursdag" er en av dagene i året som barna ser frem til.

Du kan gi din støtte til bursdagsfeiringen på flere måter:

- VIPPS valgfritt beløp til: 10306

- 300 kroner via SMS til 2468, skriv: NL BURSDAG

- Konto: 7874.06.55867 (Merk innbetalingen: Bursdag)

Mer informasjon?

Tlf. 92 80 80 11

Chat med oss på www.newlife.no

eller post@newlife.no

Takk til deg som er med på å gjøre denne dagen mulig! Den betyr utrolig mye for barna og er noe de ser veldig frem til.

BURSDAGSKORT: Barna får egne bursdagskort på "Alles bursdag" og har en fantastisk dag sammen! Kake, god mat og en liten gave får de også. Takk til alle partnere og faddere som gjør dette mulig!

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

Comments


bottom of page