top of page

New Life-skole blant de beste i Kenya!


Vi klarte det igjen!! New Life-skole blant de beste i Kenya!

Vi har nettopp fått en helt fantastisk rapport fra Kenya som viser oss alle sammen at arbeidet vi gjør og støtten fra alle dere som står med oss, virkelig gjør en forskjell! Ikke bare gir vi mat, klær og et hjem til barna, men vi er også med på å gi dem en fremtid gjennom å bygge skoler i landet og styrke kvaliteten på disse. Vi er bare så takknemlig for at du står med oss og gir barn håp om en bedre fremtid!

Les hilsen fra leder på Ebenezer:

Her kommer en hilsen fra Ahero, Kenya. Jeg vil bare takke dere for at dere står sammen med oss i arbeidet for Guds Rike. Jeg kan fortelle dere at vår skole har gjort det veldig bra og ble blant de beste skolene i Kenya. Dette ble mulig på grunn av hardt arbeid, bønn og deres støtte. Flere enn fem elever oppnådde over 400 av 500 mulige poeng, og kommer til å starte på gode nasjonale skoler neste år. Fortsett å be for oss når vi går inn i det nye året 2019.

Varme hilsner, Mama Winni Owiti

bottom of page