top of page

Hilsen fra Stephanie i 2. klasse på Ayweyo


Dear Sponsor,

My name is Stephanie. I am in class 2. I have a sister called Anna and a brother called George in Baby Class. My mother and father separated 5 years ago. My mother washes dishes and plates in small hotels to get money for our food at night. We take breakfast and lunch in school.

Thank you for sponsoring my schooling at me at Ebenezer New Life School, I was given games kit during our everyday birthday party. I also thank you for the new classrooms. Thank you.

 

Kjære sponsor,

Mitt navn er Stephanie. Jeg går 2. klasse. Jeg har en søster som heter Anna og en bror som heter George som går på forskolen. Min mamma og pappa gikk fra hverandre for fem år siden. Mamma vasker på små hotellkjøkken om natta for å kunne tjene penger til mat. Vi spiser frokost og lunsj på skolen. Takk for at du støtter skolegangen min på Ebenezer. På "Alles Bursdag" fikk jeg et spill i gave. Takk for nye klasserom også. Takk!

bottom of page