top of page

Alles Bursdag arrangert i Drammen


Søndag 8.april hadde vi stor bursdagsfest i Filadelfiakirken i Drammen.

Ca. 60 barn og voksne fikk se video om Everybody´s Birthday Party som vi arrangerer for over 1000 barn på barnehjemmet hver sommer.

I tillegg fortalte Rebecca litt fra barnehjemmet og bursdagsfesten, vi hadde masse ballonger, konkurranser med premieutdeling og høylytt bursdagssang. Og så avslutta vi selvfølgelig med kylling og ugali til alle, etterfulgt av deilige kanelsnurrer!

Til alle dere fra FilaKids:

Tusen takk for at dere var med å lagde en morsom bursdagsfest sammen med oss og for kollekten dere samla inn! Vi gleder oss til å sende pengene til Ebenezer, slik at vi sammen kan lage en fantastisk bursdagsfest på barnehjemmet denne sommeren også! =)

bottom of page