top of page

Fantastisk julefeiring på Ebenezer i Kenya!


MINNERIK FEIRING: Barna koste seg masse under årets julefeiring på barnehjemmet Ebenezer!

Nok en gang har New Life sammen med alle partnere, faddere og givere vært med på å gjøre julefeiringen til en realitet! Takket være all støtte har barna igjen fått feire jul med ekstra god mat og gaver. Dette er en høytid barna ser frem til hele året!

Julefeiringen på Ebenezer har blitt en markering som virkelig gjør inntrykk og setter spor for både små og store på Ebenezer. Igjen klarte vi å gi barna noen minnerike dager i jula med noe ekstra. Hvorfor er dette så viktig? I tillegg til mat, klær, skole og omsorg står Jesus sentralt i alt vi gjør! Kjærlighet gjennom handling prioriterer vi veldig høyt. Derfor er det viktig for New Life å gi barna gode opplevelser, minner og verdier som preger livene deres. Ikke bare de mest nødvendige materielle tingene som vi også arbeider for daglig. Å ha forventninger og å kunne glede seg til noe, setter alle barn pris på. Også barna på Ebenezer i Kenya.

Sammen er vi bønnesvar Sammen kan vi utgjøre en forskjell og virkelig forvandle liv! Gjennom den årlige julefeiringen får barna oppleve at de blir satt ekstra pris på. Det er kjempespennende å få åpne sin egen gave. Med forventninger tar de av gavepapiret og er veldig spente på hva som befinner seg inni pakken. Dette er stort! Enten du er fast partner, fadder eller engangsgiver: Takk for din støtte til julefeiringen! Og takk for at du er med på å gjøre dette mulig! Det er med på å gi barna forventninger, håp og glede i hverdagen. Takk!

Hilsen fra Ebenezer During Christmas time, you bring money to organize a wonderful event for the children, they eat continetal breakfast and heavy meals at lunch time, night and throughout the week. Children are happy to receive their gifts. We gave the widows and staff some gifts from the container. Gjennom julehøytiden har du gitt støtte til gjennomføring av et fantastisk arrangment for barna. De har spist frokost og flotte måltider til lunsj og kvelds gjennom hele uka. Barna er glade for å ha fått gaver. Vi har også gitt enkene og de ansatte noen gaver fra containeren.

Bli med og støtt oss i året som kommer!

  • ​Kontonummer: 7874.06.55867

  • SMS: NL 300 til 2468 (300kr)

  • VIPPS: 10306 (Valgfritt beløp)

  • Kortbetaling/PayPal:

bottom of page