top of page

Lille Steve: - Nå er jeg ikke lenger sulten


BARNESKOLE: Steve var en av de heldige som fikk begynne på Ayweyo - New Life Barneskole.

Lille Stev drev gatelangs. Han hadde mistet faren sin og moren hadde ingen muligheter til å kunne gi ham den maten han trengte, så han var alltid på utkikk, fra tidlig på morgenen for å finne noe å spise på søppelfyllinga.

Det var ikke lett fordi det var så mange andre der i samme situasjon, og mange var større og sterkere enn ham så når det ble kamp om maten var det som regel Stev som måtte gi seg. Det å tenke på skolegang, skoleuniform og bøker kunne han bare glemme, fordi moren hadde nok med å holde liv i seg selv og gutten sin. Hadde det ikke vært for at Stev fant noe å spise for seg selv og for moren hadde de ikke overlevd.

En dag fikk Stev høre at det ble startet opp en skole i nabolaget som tok seg av barn som ikke hadde muligheter til å gå på skole, blant annet på grunn av økonomi. Han var en av de heldige som fikk komme inn på Ayweyo-New Life Barneskole, og i dag er han lykkelig. Som han selv sier: Jeg får ikke bare undervisning, men jeg får 2 måltider mat hver dag. Nå er jeg ikke lenger sulten, nå får jeg lære å bli til noe.

Min drøm er å bli ingeniør! Sammen med Stev er flere hundre andre barn i glad lek i friminuttene og alvor over skolepultene for de vet at undervisning, det å lære å bli til noe, er nøkkelen for fremgang i livet. Samtidig er han glad for at han blir tatt vare på som barn, får leke å være fri, ikke behøve å bruke all sin tid og krefter på å overleve fra dag til dag, men nå ser han en fremtid!

Han takker New Life Mission, alle partnere, mamma Winnie og ikke minst Jesus for denne muligheten. Han sier stolt; En dag vil jeg selv være med å gi tilbake og hjelpe lokalsamfunnet og landet mitt.

Det kunne vært fortalt mange slike historier, om barn som har fått og får nytt liv på Ayweyo skole og alle de andre skolene som New Life Mission driver. Dette er mulig fordi du står med oss. Takk for at vi sammen gir disse barna håp for fremtiden!

Vil du gi en gave til arbeidet så er vi veldig takknemlig for det. Det er store behov. Tusen takk skal du ha!

  • Kontonummer: 7874.06.55867

  • SMS: NL 300 til 2468 (300kr)

  • VIPPS: 10306 (Valgfritt beløp)

  • Kortbetaling/PayPal:

bottom of page