top of page

Familien gratulerer Gunnar med dagen


MISJONSLEDER: I 18 år har Gunnar Enok Nilsen vært misjonsleder i New Life.

I dag fyller min kjære mann og vår kjære pappa, svigerfar, farfar og morfar 70 år!

Gunnar Enok Nilsen ble født i Asker, som nr. 4 i en søskenflokk på 8. Da han var seks år kjøpte familien et småbruk på Kana i Hurum, og Gunnar måtte i ung alder bli vant til å jobbe for å bidra til familiefellesskapet. I 1968 giftet han seg med sin Gunnhild og de bosatte seg etter hvert i Krokstadelva.

Som 19-åring tok han svennebrevet som tømrer. To år senere besto han Mesterbrevet og ble med det landets yngste tømrermester. Han startet umiddelbart opp som selvstendig næringsdrivende, og har drevet med produksjon, og senere med salg og oppføring av hus, under ulike firma i 44 år. På det meste har han via sine firmaer hatt nærmere 100 ansatte.

Gunnar Enok er en mann med et ekstremt stort hjerte for menneskene rundt seg. Han har stor omsorg for de svakeste, og gjennom organisasjonen New Life Mission – Aid har han i 39 år hjulpet fattige familier og foreldreløse barn i Kenya, Øst-Europa og Latin-Amerika. Hans brennende iver etter å gi håp til mennesker i en håpløs situasjon har utgjort en enorm forskjell i flere tusentalls menneskers liv, og vi har ikke tall på hvor mange kenyanske barn som i dag kaller han «Papa Gunnar». Han har virkelig viet livet sitt til å utføre New Life sitt slagord: «Love is action! Kjærlighet er handling!»

Gunnar har alltid hatt enormt stor arbeidskapasitet. Han har ofret mye av sin egen fritid for å hjelpe andre rundt seg og har påtatt seg mye ansvar både gjennom egne firmaer, som misjonsleder i New Life og gjennom lederskapet i Senterkirken Eiker. Han har et forbilledlig tjenersinn, er svært gavmild og raus. Han er handlekraftig, idérik, en god organisator, svært kreativ og handy. Nettverket hans er stort, han er svært sosial og elsker å invitere venner og familie til fest. Jo flere, jo bedre! Han er i tillegg en racer på bærplukking, en arv vi håper kan videreføres til de 15 barnebarna.

Kjære ektemann og pappa; du har jobbet hardt gjennom mange år for å bidra til at verden skal bli et litt bedre sted, noe du definitivt har lykkes med. Vi er utrolig stolte av deg! Vi håper inderlig at du kommer til å prioritere litt mer hvile og turer i Hallingdalsfjellet i årene som kommer. Det fortjener du! Vi ønsker å ha deg i livene våre i mange, mange år fremover!

Varme klemmer fra

Din Gunnhild, David, Ruben, Lennarth og Rebecca med familier

bottom of page