top of page

- Hvorfor er jeg med i New Life Mission?


MEDARBEIDER I POLEN: Monika er New Life sin representant i Polen.

Av og til pleier vi nesten alle å reflektere litt over livet sitt. Vi begynner å spørre oss selv om hvorfor, eller grunnen til det vi gjør, eller er til. Slik var det også med meg. Først og fremst fordi det er så veldig viktig for meg at jeg kan gjøre noe som har betydning for meg som en kristen, og at resultatene av arbeidet mitt blir synbare, ikke bare her og nå, men også på en eller annen måte på lang sikt.

Av Monika Brandys, New Life representant i Polen

Det er jo mange mennesker som jobber hardt uten å ha noen glede av det, eller å ha en følelse av å gjøre noe betydningsfullt. Jeg kjenner mange som må jobbe der de jobber, men som faktisk egentlig ikke har lyst til det i det hele tatt, men man må jo tjene penger til livsopphold for seg selv og familien. Det er så mye man må. Man må ha penger til mat, hus, klær, sko, skolebøker til barn, og mange andre ting som er viktig. Ikke minst har de fleste av oss leiligheter eller hus med banklån som skal betjenes.

Et mirakel

Jeg ser det som et stort privilegium at jeg kan jobbe for, og støtte, New Life Mission. Det å arbeide for misjonen gir meg følelsen av å være med i noe stort, noe viktig og noe som gir andre håp og glede og som viser mennesker fram til Guds nåde. Det er så fantastisk å være en formidler av Guds nåde til andre mennesker! Samtidig er jobben min i New Life Mission for meg et bønnesvar og et mirakel jeg hadde ventet på i mange år! Jeg har drømt om å ha en tjeneste der jeg kunne bruke de fremmedspråkene som jeg har lært og samtidig få hjelpe mennesker med de kunnskapene og erfaringene jeg har, det er å få være med i noe stort.

Jeg hadde bedt om dette i mange år. Det var faktisk midt i en vanskelig tid i livet mitt at jeg fikk møte misjonsleder, Gunnar Enok Nilsen og bli kjent med New Life Mission. Jeg fikk et forslag om å få være med i denne organisasjonen, være med og bygge opp New Life i Polen. Det hørtes først så godt ut at jeg nesten ikke kunne tro at dette kunne være sant?

Håp og lys i mørket

Jeg vil oppmuntre deg i dag til å ikke være redd for å drømme stort og be Gud om det som kanskje i dag virker umulig. Jeg er helt sikker på at det er mange som vil være med, hjelpe til, gjøre noe meningsfullt og betydningsfullt, støtte misjonsarbeidet og være en formidler av Guds store nåde til dem som mangler håp og kjemper hardt i hverdagen. Stå opp og vær med! Få denne gode følelsen, at det du gjør kan forandre livet til folk her og nå.

Du kan utgjøre en forskjell, du kan bidra til at de håpløse får håp og lys i mørket, en vei ut av en kanskje håpløs situasjon. Og samtidig vil livet ditt få en ny mening, en ny verdi og betydning. Du vil oppleve noe spennende ved å se hvordan barn, som ikke hadde muligheter, får håp for fremtiden! Hvordan barn får utdanning og en god jobb, som igjen påvirker landsbyen, byen, landet, ja hele samfunnet de er en del av.

Jeg vil virkelig oppmuntre deg til å bli med. Ta kontakt med oss i New Life Mission. Du behøver ikke å vente til du blir 20, 30, 40 eller 50 år gammel, du kan begynne nå!

Alle kan vi bety en forskjell, alle kan vi være med og redde liv.

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page