top of page

New Life Lederhilsen - Januar 2017


38 år MED MISJON: Gunnar Enok Nilsen leder New Life sitt arbeid som har gitt tusenvis av afrikanske barn og ungdom mat, klær, utdannelse og Guds Ord hver dag.

Kjære misjonsvenn!

Først vil jeg ønske dere alle et Godt Velsignet Nytt År 2017!

Takk for din støtte, og din gave i året som er gått. Sammen har vi fått være bønnesvar for tusenvis av mennesker, hver dag!

Vi er nå inne i et nytt studieår, og 43 nye studenter har fått plass på universitet og høyskoler. Dette kommer i tillegg til alle de som allerede er i studier.

Bare første termin av skolepenger og opphold på internat for de nye studentene utgjør over kr. 150.000,- Det høres mye ut, men for Gud er ingen ting umulig. Han vil tale til mennesker, og sammen kan vi bli bønnesvar for ungdommene. De fleste har bodd på Ebenezer Barnehjem det meste av sitt liv. Ebenezer er hjemmet deres og vi er deres mamma og pappa.

Jeg fikk en sterk hilsen fra et av barna på Ebenezer, som jeg vil dele med deg:

Mitt navn er Willy Smith Owiti. Jeg er 13 år gammel. Jeg er nå ferdig med 8. klasse og skal opp i 9. klasse. Jeg kom til Ebenezer da jeg bare var 2 måneder gammel. Jeg har blitt fortalt at jeg ble brakt til Ebenezer fordi moren min hadde forlatt meg. De fant meg naken, forlatt, bare pakket i en papirpose og etterlatt for å dø. Heldigvis var det en god samaritan, sjåføren for et sykehus I Ahero, som fant meg og reddet livet mitt. Jeg har bodd på Ebenezer de siste 13 årene. Ebenezer har vært mitt hjem. Takk mamma Winnie og pappa Gunnar for at dere har gitt meg mat og utdannelse, tatt vare på meg og elsket meg som deres egen sønn. Må Gud velsigne dere og alle partnere i New Life Mission.

Vil du være med og oppfylle barnas ønsker om å kunne starte opp på universitet? Sammen gir vi disse ungdommene håp for fremtiden. Tusen takk skal du ha!

Gunnar Enok Nilsen

Misjonsleder

Trykk på knappen under for å gi din støtte.

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page