top of page

Chat med oss på newlife.no


RASKE TILBAKEMELDINGER: New Life åpner opp for chat på sine hjemmesider.

Når du søker mer informasjon om arbeidet til New Life, skal du kunne få dette raskt og enkelt. Derfor åpner vi opp for chat på våre hjemmesider, noe som skal kunne gi deg raskt og effektivt svar på spørsmål du måtte ha mens du er inne på våre sider. Når du kommer inn på forsiden www.newlife.no kan du se etter chatte-funksjonen nederst til høyre på siden. Her kan du rett og slett bare skrive inn din kommentar eller det du måtte lure på. Som oftest vil vi svare deg umiddelbart, men noen ganger kan det være litt ventetid av ulike årsaker.

MEDIAANSVARLIG: Vegar Mikalsen er mediaansvarlig i New Life.

- Noen ganger kan man være usikker på hvor informasjonen finnes, eller det kan være spørsmål som ikke blir besvart på siden. Vi tror en slik funksjon kan være et nyttig lite hjelpemiddel for våre lesere på nett, sier mediaansvarlig Vegar Mikalsen.

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page