top of page

Gutt på Ebenezer: -Jeg var årets beste elev!


FLINK: Avsluttet barneskolen i 2012 med 420 av 500 mulige poeng.

Josoko Ronald Otieno kom til Ebenezer uten noen ting. Det viste seg raskt at denne gutten hadde evner og vi ser på resultatene at han gjør det svært bra. Det å gi barna videreutdannelse er en stor kostnad, selv om det er i Kenya.

Jeg er heter Josoko Ronald Otieno, og er delvis foreldreløs. Jeg begynte i 3. klasse da jeg var 9 år gammel og avsluttet barneskolen i 2012 med 420 av 500 mulige poeng. Jeg var årets beste elev. Jeg går nå fjerde året på Mangu videregående skole. Jeg er et godt eksempel på en som har fått hjelp fra Ebenezer barnehjems program og jeg vil gjerne takke lederskapet på Ebenezer og ikke minst New Life Mission- Aid og alle faddere for deres grenseløse støtte og veiledning, både åndelig, akademisk og sosialt, som gjør at jeg har kommet så langt i livet. Tusen takk for at jeg har fått alt jeg trengte gjennom utdannelsen min: skolepenger, klær, mat, husly og alt jeg ellers behøvde. Som student jobber jeg hardt for ikke å skuffe dere eller meg selv til eksamen fra videregående. Jeg har lagt en strategi og planer for å være sikker på at jeg får så gode resultater som mulig i alle de åtte fagene: engelsk, kiswahili, matematikk, kjemi, biologi, fysikk, C.R.E og geografi. Jeg er sikker på at jeg vil få en sterk (A). Det vil bli hard jobbing, men frukten av mine anstrengelser vil være søt. Jeg skal klare presset som dette vil medføre. Det jeg ønsker er å stå med de beste karakterene slik at jeg kan få plass på det beste internasjonale universitetet, mest sannsynlig Harvard universitet (heltenes skole) og ta en utdannelse innen bioingeniør faget. Det eneste jeg ber om nå er deres fortsatte støtte og forbønn, slik at jeg kan oppnå min drøm og vi kan feire sammen. Må Gud veilede meg på den lange veien. Takk til dere alle og må Herren velsigne dere rikelig.

FLINK: Josoko Ronald Otieno avsluttet barneskolen i 2012 med 420 av 500 mulige poeng

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page