top of page

Ny Misjonskveld på Kanal 10 Norge


AKTUELT: Det blir sterke innslag fra Kenya, og flere vitnesbyrd som aldri før har blitt vist på TV.

Førstkommende onsdag er det Misjonskveld kl. 20.00 på Kanal 10 Norge! Det blir en ekstraordinær sending denne dagen på grunn av tekniske problemer med forrige sending. Dette er et program du ikke bør gå glipp av! Ferske reportasjer og innslag som aldri før har blitt vist.

Heidi Ayuko er gjest i programmet. Hun er grunnlegger av prosjektet "Gold in the Slum" som hjelper unge jenter i Kenya inn på skole, og som bistår med helsehjelp for barn på noen av New Life sine skoler. Vi hører hennes historie om hvordan det er å arbeide i slumområdene i Nairobi.

New Life har også mottatt helt ferske videoreportasjer og vitnesbyrd som aldri før har blitt vist på TV. Gripende innslag fra landsbygda i Afrika, hvor det er store utfordringer med vanntilførsel og behandling mot sandlopper.

Dette programmet gir oss et ekte og nært innblikk i hvordan livet arter seg for mange barn og familier i Kenya.

Takk for at du står sammen med oss!

Misjonskveld

Søndag 25. september kl. 1900

Kanal 10 Norge

www.kanal10.no/web-tv

 

Vi har stadig behov for flere som står med oss i arbeidet.

Bli en fast partner, prosjektfadder eller gi en engangsgave.

bottom of page