top of page

Vi har lansert ny hjemmeside!


RYDDIG: Den siste tiden har New Life arbeidet med en ny hjemmeside som vil gjøre det enklere for deg å finne frem.

Vi i New Life ønsker å være lett tilgjengelig, og at du skal finne det du trenger. Enten du allerede er engasjert i arbeidet vårt, eller er på leting etter mer informasjon om oss. Våre nye nettsider har som mål å gi deg alt det du trenger å vite om New Life.

Når vi satte i gang arbeidet med den nye hjemmesiden ønsket vi å gjøre ting oversiktlig og enkelt. Du kan finne alt fra historikk om organisasjonen til de nyeste tv-programmene vi har produsert. Det vil kontinuerlig bli lagt ut nyheter og rapporter fra arbeidet, så det er bare å følge med og bokmerke siden vår.

Maseno

Aktualitet

Et av våre mål er å være enda mer aktuelle med nyheter og rapporter på hjemmesiden enn tidligere. Vi har

medarbeidere og frivillige som sender nyheter i form av artikler og videoreportasjer. Det meste vil bli tilgjengelig på vår NYHETSSIDE i artikkelform. Noen korte videoreportasjer vil du også kunne se på vår NETT-TV.

Enkelt å bli med

Det er nå enda enklere å engasjere seg i arbeidet gjennom våre nettsider. Du kan få informasjon om hvordan det er å være en partner og fadder, og hvordan du enkelt kan gi en gave. Vi har åpnet opp for flere muligheter her: - Vipps - Betaling med kort - Kontonummer

- PayPal

Vi håper du vil like de nye nettsidene! Har du innspill og kommentarer, så vil vi gjerne høre fra deg!

bottom of page